Wil je een keer meerijden , mail of app onze toercommissie
Breda

Latest Projects

CulinairBikers

.

Onze motorclub

Beste motorvrienden en motorvriendinnen. Zin om in clubverband te rijden maar nog niet gedaan of de juiste club nog niet gevonden. Wij zijn een kleine vereniging die regelmatig eigen ritten rijden en 2 hotel weekenden per jaar organiseren, zie kalender CB Je kunt altijd een keer met ons meerijden om te kijken of je het leuk vindt. Meld je wel aan via onze FB pagina. Mailen toercommissie@culinairbikers.nl of bellen kan ook: Peter 06-53765472

CulinairBikers

.

Culinairbikers

Geschreven door Patrick Lossez
Categorie:

 


       

Culinair Bikers sponsorrit 03-09-2023

66 Deelnemers trotseerde deze zomerse dag om Sponsorrit t.b.v. de stichting Rolerisuit te rijden. Zoals elk jaar wordt deze mooie rit met warme hap achteraf, georganiseerd door de Culinair Bikers.  Inschrijven onder het genot van een lekkere kop koffie of thee kon al vanaf 9 uur ‘s morgen. Tijdens de inschrijving werd er in de keuken, volop gewerkt aan de mise en place. De toercommissie had goed zijn best gedaan om een mooie uitdagende route van ongeveer 170 km. uit te zetten. Deze ging richting midden Brabant en weer terug naar de Boerderij van de stichting Rolerisuit. Terwijl de deelnemers van de mooie route genoten, stond John Reniers (chefkok van Pretti g Gekookt) in de keuken om de warme hap klaar te maken. Want zoals elk jaar wordt er vers gekookt tijdens de route. Om de opbrengst van de dag maximaal te houden zijn de ingrediënten van de maaltijd dit jaar door de Jumbo Heksenwiel gesponsord (waarvoor onze hartelijke dank) en wordt er non profit gekookt. Vanaf een uur of 1 druppelden de eerste rijders weer binnen waar ze konden genieten van de warme hap.

De opbrengst van € 600 euro is reeds bijgeschreven op de rekening van de stichting Rolerisuit.      

In 2024 wordt de Sponsorrit op zondag 1 september gehouden. Ook die rit wordt zo uitgezet dat deze goed te rijden is door: motoren, motoren met zijspan, trikes, motorscooters en MP3 LT motoren. Lijkt het je leuk om mee te rijden en om zo de stichting Rolerisuit te steunen, houd dan de fb pagina of de website van de Culinair Bikers in de gaten.